Diumenge va finalitzar el XXX CAMPIONAT d’ESPANYA “OPEN” MÀSTER D’ESTIU 2019 disputat a la piscina “Sylvia Fontana” de l’ANELLA MEDITERRÀNIA a TARRAGONA. Desprès del gran debut del primer dia on vam aconseguir diverses medalles i uns Triomfs ben merescuts, vam tornar a casa amb un total de 27 medalles, moltes d’elles d’OR, obtingudes en les diverses proves realitzades pels nostres nedadors. A destacar també uns relleus insuperables tan divendres, dissabte i diumenge obtenint medalla d’or en 4x50m lliures i medalla de plata en 4x100m estils i 4x50m estils. IMPRESSIONANT. 
El nostre nedador Ivan Soriano es va endur el palmarès amb 8 medalles aconseguides, Alex Soriano 7 medalles, Ismael Fajardo 5, Dani Martínez 4, Arnau Alió 2 i Anabel Gimbert 1. El conjunt de l’equip no pot ser més ferm havent aconseguit en categoria masculina la posició núm. 17 d’un total de 117 clubs participants i només amb 5 nedadors i en conjunt la posició 31 de 140 clubs amb un total només de 6 nedador@s. 
Aquest any ANG es consolida com un dels grans i ens sentim molt orgullosos de poder demostrar que la natació cada cop més també s’està convertint en un referent a la nostra ciutat.
Des d'aquí moltes i moltes FELICITATS als nostres nedadors pels premis obtinguts !! 
FORÇA GRAMA !!