Als nostres inicis ens dèiem Club Natació Santa Coloma fundat a l'any 1991 amb dues disciplines Natació i Waterpolo. Els entrenaments es feien a l'antiga piscina Olimpo. Es va dissoldre per temes burocràtics.

Al 1993 es va tornar a crear com a Club també, però entrenant ja en el que avui coneixem com a Can Zam. Al 1999, es va decidir canviar al nom per l'actual, Associació Natació Gramenet (ANG).

L'Associació Natación Gramenet es una entitat privada constituïda el 18 de Juny de 1999. Els entrenaments es fan a les instal·lacions de Duet Sports a Can Zam, per un acord amb l'Institut Municipal d'Esports i l'Ajuntament.

Som l'única entitat esportiva dedicada a la natació competitiva a la nostra ciutat. El nostre objetiu és el foment, desenvolupament i la pràctica continuada de l'activitat física i esportiva sin ànim de lucre i de caràcter federat.

Cal agrair a tothom que ha passat pel nostre club, membres de les diferents Juntes, als entrenadors i entrenadores, a les famílies que han aportat el seu esforç, fent tasques tant organitzatives com administratives i logístiques, però sobretot als nedadors i nedadores, pel seu esforç, tenacitat i sacrifici j
a que sense ells i elles no estaríem on som.