Avui 11 de juliol ha començat el XXX CAMPIONAT d’ESPANYA “OPEN” MÀSTER D’ESTIU 2019 a la piscina “Sylvia Fontana” de l’ANELLA MEDITERRÀNIA a TARRAGONA i que durarà fins el 14 juliol. Podem dir que ha estat una 1a. Jornada d’escàndol i volem fer menció especial al nostre nedador Ivan Soriano que ha aconseguit ser CAMPIO D’ESPANYA amb dues medalles d’OR en les proves de 200m papallona i 50m. lliures.

Per ell i pel nostre Club és un orgull que després de 15 anys nedant el treball realitzat hagi merescut la pena. Tots els llargs entrenaments i el temps invertit en aquest esport tan poc valorat han donat el seu fruit. Un jornada de molta emoció i encara queden 3 dies més.

ANG se sent molt orgullosa dels seus nedadors ja que igualment cal destacar la 3a posició d’Ismael Fajardo en 50m lliures i d’Alex Soriano en 100m. braça. En el sector femení la nostra nedadora Anabel Gimbert ha aconseguit una 2a posició en la prova de 100m braça. Demà divendres seguirem lluitant de valent. Serà també el torn d’Arnau Alió i del nostre tècnic Dani Martínez.

 

Moltes FELICITATS pels Triomfs d’avui i MOLTA SORT per demà !! Aupa Grama !!