23 i 24 d'octubre de 2021. Copa catalana clubs absoluta natació - 1a, 2a i 3a divisió

 

NATACIÓ GRAMENET aconseguix mantenir-se en 3 divisió.

El club de la nostra ciutat ha quedat davant del C.N.Badalona i C.N.Viladecans que són els clubs que finalment han perdut la categoria.
La A.N.Gramenet va poder mantenir-se en un emocionant duel amb el C.N.Viladecans.

La copa catalana d'enguany s'ha disputat a les instal·lacions del C.N.Manresa i es presentava com una oportunitat per recuperar la categoria perduda l'any passat, però durant el transcurs de la jornada es va poder comprovar que l'objectiu real era el de mantenir la categoria donat el domini exhibit per C.N.Manresa, C.N.Igualada i el C.N.Caldes.

Tot I això, la jornada va començar amb una excel·lent 2a posició en el relleu 4x100 femení i una 3a posició en el 4x100 masculí.

A pesar que el propòsit era l'ascens a segona divisió, durant el matí del diumenge i amb les 20 proves disputades i amb la A.N.Gramenet antepenúltima, per davant del C.N.Badalona i el C.N.Viladecans, ens van adonar que la meta era la permanència.

Tot i la classificació general l'Aitana Roldán als 200 lliures, el Pol Jiménez als 50 lliures i la Kayley Pacareu també als 50 lliures van fer molts bons registres.

Durant la primera part de la jornada de tarda el C.N.Viladecans va retallar les diferències fins a posar-se a sis punts al davant a falta de sis proves. Va ser llavors quan els nedadors Iker Mata als 100 lliures, l'Aitana Roldán als 100 lliures i la Keyley Pacareu als 100 estils, van empatar amb el C.N.Viladecans a falta de 4 proves. La remuntada final va arribar amb les bones actuacions als 100 estils i 400 lliures del Pol Giménez i la Naiara Fernández, culminada per a un excel·lent relleu mixta que va acabar en 4 posició.

Els resultats s'han de valorar molt positivament, ja que la totalitat dels nadadors i les nadadores van millorar les seves marques personals, fet que indica el compromís i l'esforç realitzat. L'entrenador Víctor Masip ha valorat especialment l'esperit de l'equip i les marques als relleus. 

El relleu 4x100 femení ha rebaixat la marca del club en més de 8 segons deixant el crono en 4:05, i el relleu 4x100 masculí l'ha deixat en 3:35.

Aquí teniu el arxiu amb tots els temps de la competició