GRAN PAPER DELS NEDADORS COLOMENCS

DEl 28 al 30 de Gener de 2022

 

La piscina de Lloret de Mar va acollir, des del divendres 28 de gener fins el passat diumenge dia 30, el Campionat de Catalunya aleví d’hivern on van participar dos dels nostres nedadors: Jon Romero (2008) i Eric Garcia (2010). Els dos nedadors van millorar els temps a totes les proves on estaven classificats.

 

Jon Romero va obrir la seva participació divendres amb els 100 metres lliures on es va quedar a dècimes de baixar del minut (1:00,63), temps que li va donar el cinquè lloc de la categoria. A la tarda, va ser el moment dels 200 estils, on va rebaixar quatre segons la seva marca personal quedant el vint-i-cinquè de la seva categoria. 

El dissabte va ser el torn dels 200 lliures on va tornar a millorar el seu temps en quatre segons, quedant quart de Catalunya. 

El jove colomenc va completar el seu gran campionat el diumenge amb un dinovè lloc en els 50 esquena i un onzè lloc en els 400 lliures. Aquesta darrera prova amb una rebaixa de 10 segons, que li van permetre escalar de la quinzena a la onzena posició. Els resultats acumulats van permetre a Jon finalitzar en temps combinat (sumatori de tots els temps ) en la quarta posició de la categoria. 

 

Pel que fa a l’Eric Garcia, representant de la generació del 2010, va nedar les seves tres proves el diumenge. 

Va obrir la seva participació amb els 200 lliures parant el crono en 2 minuts i 47 segons amb una rebaixa de la seva marca personal de 11 segons. La matinal la va tancar nedant uns excel·lents 50 metres esquenes, on va quedar novè gràcies als seus 39’82 segons.

Aquí teniu el fitxer amb els temps totals.

Aqui el enllaç al video dels 2 primers dies.

Aqui el enllaç a la retransmissió del 3 dia.