EXCEL·LENT RESULTAT DEL NATACIÓ GRAMENET

Del 13 al 16 de Gener de 2022

 

El Natació Gramenet va sortir del campionat absolut de natació d’hivern, dut a terme en les piscines del CN Terrassa entre el 13 i 16 de gener passats, amb una gran 15a posició gràcies als punts aconseguits pels seus nedadors tant a les proves individuals com, sobretot, els relleus.

A l’esdeveniment es van presentar nedadors d’un total de 43 clubs (actualment hi ha 118 clubs amb nedadors federats a Catalunya), demostrant el bon nivell dels nedadors colomencs. 

 

Tot i que l’inici que no va ser el millor, ja que una de les nostres millors nedadores, Kayley Pacareu, no va poder participar a cap de les sis proves per les que estava classificada degut a una inoportuna lesió, així com tampoc ho va poder fer, en tres de les quatre proves individuals per a les que estava classificat, el bracista Mario Sarabia, finalment, l’actuació de l’equip va ser excel·lent, sobretot en els relleus. 

L’equip colomenc va estar conformat pels següents nedadors:

Naiara Fernandez, Pol Jimenez, Pol Giménez, Martina Leo, Iker Mata, Alex Muñoz, Eloi Quero, Aitana Roldan , Marta Ruiz i Mario Sarabia a banda de la Baixa de Kayley Pacareu.  

Les nostres nedadores van aconseguir baixar les marques del relleu del 4 x100 estils rebaixant quatre segons (4:44’00), del 4 x100 lliures rebaixant un segon i igualant la millor marca en el 4x200 lliures. Quant a la secció masculina, el relleu en 4x100 estils va aconseguir la marca històrica del club rebaixant-la en dos segons (4:10’13) i, així mateix, ho va fer en els 4x100 lliures.

Aqui teniu l'arxiu dels resultats.

Aquí teniu l'enllaç al video de la competició.