BON PAPER DELS NEDADORS DEL NATACIÓ GRAMENET

Del 9 al 12 de Desembre de 2021

 

Bon paper dels nedadors del natació Gramenet en els campionats d’hivern de Catalunya que van tenir lloc a les aigües del CN Barcelona del 9 al 12 de desembre. 

El nedador Kenan Martin, infantil de 2007, va nedar en quatre proves destacant el sisè lloc de la seva edat en 100 esquena, acompanyat d’una rebaixa de marca personal de més d’un segon. La segona

alegria la va donar en rebaixar en gairebé 2 segons (31.62) la seva marca personal en 50 esquena que li va servir per quedar setè.

El jove colomenc va completar la seva actuació amb un setè lloc en 50 braça i un vuitè lloc en 100 braça.

Kenan Martin acaba entres els vuit primers de la seva edat (2007) a les quatre proves que va nedar. 

També va aconseguir millor marca personal als campionats Àlex Muñoz en els 50 metres lliures aturant el crono en 25.93. En aquesta prova el va acompanyar Pol Gimenez qui va estar a prop de la seva millor marca amb uns bons 25s,42c. En Pol també va participar en els 100 i els 50 braça juntament amb en Ferran Pérez. Malauradament cap dels dos va aconseguir rebaixes en les marques personals. 

L’actuació la van completar les nedadores Naiara Fernandez, qui va lluitar en els 100 esquena, els papallona i els 200 estils en categoria junior, i Noa Baena en els 200 papallona on va aconseguir una meritòria 8a plaça en els competidores del seu any. 

Cal dir que el campionat va comptar amb la presencia de nedadors de les seleccions espanyola, alemanya i suïssa, fet que ha propiciat unes excel·lents marques i un alt nivell competitiu.

Aquí teniu l'arxiu amb els resultats.