SIS NEDADORS DEL NATACIÓ GRAMENET A LA GRAN FINAL DELS CAMPIONATS D’HIVERN INFANTIL I JUNIOR

4 i 5 de desembre de 2021

 

Aquest cap de setmana (4 i 5 de desembre) es van nedar les proves de la Fase 1 a la piscina del Natació Sabadell. Els cinc primers de cada prova podien accedir a la Fase 2, on ja esperaven els classificats directament a cada disciplina. 

En aquesta Fase 1 cinc nedadors del Natació Gramenet van competir en un total de tretze proves per mirar d’accedir a la fase final.  

Només Àlex Muñoz, amb un crono de 26 segons i 19 centèsimes, va aconseguir classificar-se per a la fase final de 50 lliures en categoria junior. Alejandro Cantero va participar en sis estils, destacant la rebaixa en tres segons de la seva millor marca en 400 lliures d’un segon en els 50 papallona. 

Noa Baena, infantil de 2006, va participar en les proves de 50 lliures, 100 papallona i 50 esquena, sense aconseguir la classificació. El mateix li va passar a Naiara Fernandez, junior, a les proves de 200 I 400 crol i a Kenan Martin, qui competia per ficar-se a la fase final dels 200 braça, quedant a només dos llocs (7é) d’aconseguir-ho.

 

Tots tres tindran ocasió de competir a la fase final a les proves on ja estaven classificats, Noa Baena (infantil) defensarà al club en els 200 papallona, mentre que Kenan (infantil) i Naiara (femení) ho faran en quatre estils cadascun. També nedarà en quatre estils el junior Pol Gimenez, destacant que compartirà els 50 lliures amb el seu company Àlex Muñoz i els 50 braça amb nostre bracista Ferran Pérez.

En aquest enllaç teniu el fixter amb els resultats