El dimecres dia 26 de juny va tenir lloc a l'amfiteatre del Pavelló del Raval de Santa Coloma de Gramenet la Gala de l’Esport Colomenc 2019 on es van lliurar els premis als millors esportistes i entitats dedicades a l’esport de la nostra ciutat. Entre els guardonats es trobaven nedadors de l’Associació Natació Gramenet que van rebre la distinció com a Campions de Catalunya en diferents categories així com nedadors Classificats pel Campionat d’Espanya. Estem molt contents d’haver pogut presenciar aquest lliurament i ens demostra que la feina ben feta sempre té el seu reconeixement.

Els nedadors de l’ANG que van recollir els premis van ser Marta Ruiz, Pol Gimenez, Pol Jiménez (categoria Infantil), Oscar Pérez (categoria Júnior), Ferran Pérez (Aleví) i Jon Romero (Benjamí). Aquest any el nostre equip es consolida com un dels grans i podem dir en veu alta que ens sentim molt orgullosos.

Agraïm a l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet aquests premis i els volem demostrar que la natació cada cop més també s’està convertint en un referent a la nostra ciutat.

Des d'aquí moltes i moltes FELICITATS als nostres nedadors pels premis obtinguts !!

FORÇA GRAMA !!